Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ιστορία του χωριού μας (έρευνα)



Στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης - επεξεργασίας των στοιχείων της  έρευνας του Χρήστου Γκότση για την ιστορία του χωριού μας, δίνουμε την δυνατότητα σε όποιον κατάγεται από το Μουζάκι και το επιθυμεί, να συμβάλει στην ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής μέσα από τη δημιουργία του ατομικού του γενεαλογικού δένδρου. 
Τα "δένδρα" αυτά δημιουργούνται με τη χρήση ειδικού προγράμματος σε υπολογιστή.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώσουν χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά στήλη αυτού του ιστολογίου. 
Στην περίπτωση αυτή, θα εμφανιστεί το ονοματεπώνυμό τους στη σχετική λίστα στο τέλος της παρούσας ανάρτησης. Kάνοντας κλικ πάνω σε αυτό θα μπορούν να δουν, να "κατεβάσουν" και να εκτυπώσουν την καταγωγή τους σύμφωνα με τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή.
Φυσικά στα "δένδρα" αυτά θα  υπάρχουν αρκετά κενά-λάθη τα οποία πρέπει να μας υποδειχθούν, ώστε να συμπληρωθούν και να διορθωθούν.

Σεβόμενοι τον προσωπικό χαρακτήρα ενός γενεαλογικού δένδρου, επιτρέπουμε αυτό να είναι ορατό μόνο στο ενδιαφερόμενο άτομο με τη χρήση του προσωπικού του λογαριασμού Gmail. Γι αυτό και είναι απαραίτητο σε αυτή τη διαδικασία να διαθέτει κάποιος διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail.

Οποιαδήποτε παρατήρηση, υπόδειξη ή πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!